Huurrecht

Een huurder met een huurachterstand? Een verhuurder die zich niet aan de afspraken houdt?  Of u wordt plotseling met een hennepkwekerij in uw pand geconfronteerd? Als verhuurder of huurder van commercieel vastgoed kunt u elke dag opnieuw in een situatie komen, dat u een advocaat nodig heeft.


Een meer dan juridische steun in de rug

Roepel Advocaten is thuis in de wereld van het huurrecht. Of het nu gaat om het juridisch tegen het licht houden van een huurovereenkomst of het opstellen ervan, of omdat uw huurder failliet gaat en uw positie als verhuurder moet worden veiliggesteld. In alle voorkomende huurkwesties maar ook complexe zaken staan wij u bij.

 

Wij adviseren en procederen

U heeft als huurder van uw verhuurder te horen gekregen dat door de komende renovatie uw huurcontract wordt opgezegd? En de huurcommissie geeft uw huurder wel heel gemakkelijk gelijk dat u te veel huur vraagt? Wij geven inhoudelijk advies maar stappen namens u ook naar de rechter. Wist u bijvoorbeeld dat wij heel veel besluiten van de huurcommissie bij de rechter succesvol hebben weten terug te draaien?


Maar kom ook bij ons langs als,

  • uw verhuurder geen onderhoud pleegt,
  • u als verhuurder te maken krijgt met onderhuur,
  • u uw onderneming wilt verkopen en de verhuurder niet meewerkt,
  • u uw pand wilt laten ontruimen.

Roepel Advocaten werkt voor beleggers, beheerders, makelaars en huurders van retail en horeca.

 

Afspraak maken