Ontruimingen tegen een vooraf vastgesteld tarief

Wij onderscheiden ons door kwaliteit en daadkracht.

Dankzij onze actuele kennis en ruime ervaring met ontruimingen leveren wij een uitstekende kwaliteit en bedenken wij creatieve en effectieve oplossingen binnen een korte tijd.

Verhuurt u een pand en heeft uw huurder een forse betaalachterstand? Snelle actie is noodzakelijk. Wij weten immers uit ervaring dat een restschuld meestal moeilijk op de huurder te verhalen is, bijvoorbeeld omdat uw huurder failliet gaat of met de noorderzon vertrekt. Dat is erg vervelend, want als verhuurder heeft u natuurlijk gewoon recht op uw geld. Juist dan komt het specialistische advies van Roepel Advocaten heel gelegen. Hoe sneller u stappen onderneemt, hoe sneller u het pand weer kunt verhuren aan een huurder die wél betaalt. 

 

Jarenlange kennis en een transparant kostenoverzicht

Doordat wij onze automatiserings- en interne processen goed op orde hebben zijn wij in staat dit product aan te bieden tegen een vooraf vastgestelde prijs. We hanteren daarvoor een handige checklist aan de hand waarvan wij een offerte op maat voor u maken. Onze aanpak is duidelijk en transparant.

 

Maar kom ook bij ons langs als u,

  • krakers in uw pand heeft;
  • een huurder heeft die ernstige overlast veroorzaakt;
  • geconfronteerd wordt met een hennepkwekerij door uw huurder opgezet in uw woning of bedrijfsruimte;
  • kampt met andere vormen van wanprestatie door uw huurder, zoals illegale onderhuur.
 

Roepel Advocaten werkt voor vastgoedeigenaren, beheerders, makelaars, bellegers en andere juridische professionals die in huurzaken behoefte hebben aan specialistische bijstand.

 

Afspraak maken